Elina Lepomäki Näin ei voida jatkaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Informaatiosota

Miksi media pelaa syyllistämisen peliä?

Suomea kohtasi joltain ilmansuunnalta, ellei peräti suursotaharjoituksen taholta häirintä, jonka syylliseksi media saa nopeasti Venäjän – ainakin Yle ja HS kirjoittivat syylliseksi Venäjän –

Hyvät, pahat ja media

Ajatellaanpa karkea ja yksinkertaistava jako, jossa on puhdas propaganda ja toisaalta ideaali rehellinen media. Huolimatta maailman kulloisestakin tilanteesta, tämä ideaali media säilyttää objektiivisen luonteensa ja kykynsä tarkastella maailmaa yrittämättä sitä muovata ainakaan ohi omien julkilausuttujen periaatteidensa. 

 

Erillishakaristi

Minkälaisen kuvan oheiset sotilaat marssimassa hakaristilipun alla tahtomattaankin välittävät Suomen ulkopuolelle, jossa ei tunneta Suomen ilmavoimien historiallista selitystä hakaristin käytölle?

Puna-trollien marssiopas Suomeen

Sotien 1939-44 tavoitteena oli valloittaa Suomi. Informaatiosodan tavoite on saada Suomi lopullisesti alistettua Venäjän hallintaan. Staliniltahan jäi homma kesken!

* Mitä enemmän saamme sumutettua sitä vaikeampaa on Suomen tehdä kovia päätöksiä. Pyrittävä  halvaannuttamaan valtionjohdon  päätöksentekokyky.


* Kahden sodan ja vuosikymmenien pelottelun ansiosta suomalaiset antavat periksi. Jos muu ei auta kuten Natoasiassa, atomipommilla uhkaaminen aina  tepsii.

Jos Venäjä voittaa infosodan

Venäjän ystävät käyvät yötäpäivää kiivasta informaatiosotaa  Suomea vastaan. Me harvaluisat isänmaalliset olemme pahasti tappiolla. Nyt on aiheellista kysyä mitä tapahtuu kun suomalaisten enemmistö on tullut Venäjä-mieliseksi?

* Erotaan EU:sta, kauppasopimukset uusiksi. Silloin saavutamme riippumattomuuden lännen kauppa- ja muista  fasistisista järjestöistä. Voimme liittyä demokraattiseen Euraasian Unioniin.

Länsi käy jo asemoitumissotaa idän kanssa

Ei vielä pommein, raketein eikä toivottavasti ”ikinä” ydinasein. Pelkästään lännen ikonilla Yhdysvalloilla on noin 7 000 ydinkärkeä ja meidän vierusvaltiolla – 1 300 kilometrin maarajamme takana Venäjällä - suunnilleen sama määrä – noin 7 000 ydinkärkeä. Nyt käydään jo kauppasotaa ja talousvirtojen vaikuttavuussotaa – erityisesti Kiinan ja USA:n kesken --- Noilla ydinkärkimäärillä tuhotaan käytännössä ihmiskunnan elinmahdollisuudet!

 

Voiton päivän häpeä

Onneksi suurin osa evakoista ja melkein kaikki sotaveteraanit ovat jo kuolleet. He eivät joudu kokemaan sitä lopullista häpeää että viholliset marssivat keskellä Helsinkiä Voiton päivänä 9.5.2018  pilkaten meitä hävinneitä.

Minä aion mennä ottamaan vastaan sen häpeän ja pilkan, olenhan voitettu fasisti jonka kotiseutu on "vapautettu" meistä fasistisista karjalaisista.

RuFi järjestää Puna-armeijan Kuolemattoman rykmentin voitonmarssin Finlandiatalolta lähtien klo 16.30. Määränpäänä on Kulttuuritalo jossa voitonjuhlat 17.30-19.30.

Kourallinen häpeää – eli Lännen arvot, oikeusvaltio ja laillisuusperiaate elää

Kourallinen häpeää – eli Lännen arvot, oikeusvaltio ja laillisuusperiaate elää

*

Salisbury

Vanha venäläinen kaksoisagentti ja hänen tyttärensä myrkytetään Salisburyssä Britanniassa, vaaraan joutuvat myös lähistölle sattuneet ihmiset.  Toistaiseksi ei kuolleita.

Reaktioita:

Pääministeri Juha Sipilä teki raskaan karkotusvirheen

” … Syyllisyyskysymyksestä pitää olla sata-varma ennen kuin puhutaan sanktioista … ” -pääministerimme sanoi jo 22.3.2018!

Pimeän puolen vaikutus* – sosiaalinen media

Sosiaalisuus ymmärretään inhimillisenä ja läheisenä ihmisyyttä kuvaavana sanana. Media taas nähdään paljolti perinteellisen tiedonvälityskanavan sanana, jossa lukija uskoo, ei usko – epäilee ja kopioi innolla ja vastahankaisena – kertoen otsikoita eteenpäin – totena tai valheena.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä