Elina Lepomäki Näin ei voida jatkaa.

Kaikki blogit puheenaiheesta Sirkka-Liisa Anttila

Anttila, Suomen Uutiset ja identiteettipolitiikka

Keskustan kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila tässä jokin aika sitten julkisti kannanoton, missä kovasti vaadittiin leimakirveetöntä keskustelua Suomeen. Anttila esitti vaatimuksensa perin kummalliseksikin jossakin mielessä luonnehdittavalla tavalla. Hän nimittäin itse huitoi nimeämillään leimakirveillä, joilla huitominen on tavattu yhdistää ihan muuhun kuin Keskustaan.

Anttilan muurahaispesä?

 

Anttila on kohahduttanut tiedotteellaan kansaa.

 

Ihmettelen, että kohistaan vaikka ei ole edes luettu koko tiedotetta.

 

Tiedotteesta on löytänyt kokoomusmedian versio ja demareiden versio.

 

Tiedote: Populistinen vääristely vie pohjan moniarvoiselta dialogilta

Päähallituspuolue Keskustan pitkäaikainen kansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila on noussut melko tuoreella tiedotteellaan julkisuuden valokeilaan. Anttila, joka oman väittämänsä mukaan haluaisi yhteiskuntaamme moniarvoista keskustelua, syyttää tiedotteessaan ”punavihreän vasemmiston identiteettipolitiikkaa” siitä, että se ”hajottaisi” ja ”vaatisi poliittista korrektiutta järjettömyyksiin asti jokaisessa asiassa”. Anttila näkee ”identiteettipolitiikan” saaneen jalansijaa muun muassa yliopistoissa, mediassa ja perusopetuksessa.

Vaalikuumetta helteillä

Näin alkuun heitän avoimen kysymyksen heille, jotka muistavat vaaleja hyvin. Kuten tiedämme, ennen vaaleja poliitikot tapaavat käydä hiukan ylikierroksilla. Tulee jos jonkinlaista lapsusta - niin tahatonta kuin kylmää populistista laskelmointiakin.

Kyselenkin nyt tässä kommenttiketjussa, että mitä munauksia sinä muistat poliitikoiden suusta tulleen vaalien alla? Järjettömiä lupauksia? Kohtuutonta vastapuolen syyttelyä? Vai mitä?

Anna palaa, sana on vapaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä